93 870 91 63 info@ergoadvocats.com

Dret Civil

Dret Civil

El dret civil, és la branca del dret que s’ocupa del dret de les obligacions i els contractes, els drets relacionats amb la propietat i el dret de família i successions. És a dir, és la vessant del dret que regula les relacions entre les persones y les relacions de tipus patrimonial.

W

Assistència lletrada en procediments judicials

W

Herències

W

Reclamacions d’impagats

W

Desnonaments i ocupació de finques

W

Contractes i Arres

W

Assessorament bancari (negociació deutes, execucions hipotecàries, clàusules abusives, targetes revolving)

W

Comunitats de veïns

W

Indemnització accidents de trànsit

W

Immobiliari

Que fem:

Des de el nostre departament de dret civil donem resposta a totes aquelles qüestions que sorgeixen, tan a particulars com a empreses, derivades de relacions comercials i privades, contractació,herències i productes bancaris. És important tenir en compte que la funció de l’advocat no inicia només amb l’aparició d’un conflicte, sinó que pot ser inclús més útil com a mesura de prevenció de problemes futurs. Per tant, entenem indispensable oferir un assessorament complet des del naixement dels contractes, ja que podrem preveure els diferents escenaris que s’aniran produint en el temps, i per tant enfocar l’assessorament a evitar situacions que de ben segur tindran un impacte econòmic negatiu. En qualsevol cas, i sempre que sigui necessari, defensarem en els Jutjats els interessos dels nostres clients.

En els últims anys, han pres gran importància les reclamacions contra entitats bancàries en defensa dels consumidors contra els abusos en el contractes bancaris. Per això salvaguardem els interessos dels nostres clients ja en reclamacions extrajudicials com en procediments judicials en els quals reclamem que els nostres clients recuperin diners de preferents, clàusula terra, targetes de crèdit i revolving…

També prestem assessorament en matèria de successions i herències. Li donarem el nostre punt de vista legal per a la gestió del patrimoni i per facilitar la presa de decisions pel futur. També ens ocupem de tots els tràmits relacionats amb la herència com és localitzar i preparar tota la documentació per l’atorgament de les escriptures, liquidació d’impostos, inscripció de les propietats als registres corresponents. En moltes ocasions, també cal negociar i consensuar amb la resta d’hereus una solució sobretot quan forma part de l’herència alguna finca.

Pel que fa als arrendaments urbans es donen moltes situacions en les que és necessari la intervenció d’un advocat tan aviat com es produeix un problema. Aquesta actuació és indispensable davant un impagament, doncs hem de preveure que la saturació judicial fa necessari presentar de forma immediata el procediment de desnonament, per tal que el temps per recuperar la finca sigui el més curt possible.

En el camp dels negocis aportem solucions globals als conflictes relacionats al compliment de contractes, especialment reclamacions de deute. En els impagaments, ens ocupem de la reclamació prèvia per intentar aconseguir el recobrament extrajudicial i quan cal, interposem l’acció que correspongui, valorant sempre amb el client el pros i contres del procediment judicial.

Altres Serveis

Dret Penal

El Dret Penal es la branca del dret encarregada d’investigar i jutjar la comissió d’infraccions al Codi Penal. Llegir més

Dret de família

El Dret de Família és una part del dret civil que engloba el conjunt de normativa que regula les relacions jurídiques de la família. Llegir més

Dret Mercantil

El Dret Mercantil s’ocupa de totes aquelles qüestions relacionades amb les societats i la seva activitat. Llegir més

Vol que treballem junts?